Download musik Naha Salah online

Naha Salah

Dirilis: 2021 Kategori: Lagu Mp3
views 53,281

Download lagu Naha Salah

DownloadLaguPro.Net - Download Lagu Naha Salah

Lyric lagu Naha Salah

naha salah lamun kuring boga rasa
cinta salian ka anjeun
naha salah lamun kuring boga rasa
deudeuh salian ka anjeun

sapanjang anjeun satia
akang moal rek khianat,
cinta akang moal unggut karinduan
sapanjang anjeun satuhu
akang moal rek midua,
cinta akang moal kedal kaanginan

cinta akang mang bulan anu nyaangan peuting,
bakal aya salalawasna
cinta akang sangenge anu maturan poe,
bakal aya salalawasna

ulah….melang
ulah….hariwang

naha salah lamun kuring boga rasa
cinta salian ka anjeun
naha salah lamun kuring boga rasa
cinta salian ka anjeun

sapanjang anjeun satia akang moal rek khianat,
cinta akang moal unggut karinduan
sapanjang anjeun satuhu akang moal rek midua,
cinta akang moal kedal kaanginan

cinta akang mang bulan anu nyaangan peuting,
bakal aya salawasna
cinta akang sangenge anu maturan poe,
bakal aya salalawasna